Jag är smart!

Tja!!

de jag har pysslat med så här sent på kvällen är att fixa en smart grej så det blir bra teckning, här ute i min stuga, så att jag kan ha min dator här ute. Och att vara kopplad till internet ;) jag har min dator på byron som står nära min dörr. Sen har jag satt fast den där grejen så att det blir teckning fasttepat högt upp på min dörr. Jag är smart!! :D NU SKA JAG SÖVA!!

GOD NATT!!

Plugg!!

Änkligen klar med pluggandet för ikväll :P

fast jag ska ju ännu läsa ;) men de är ju mycket roligare änn Matte& Engelska. Imorgon börjat allvaret igen :/ fätt jobbigt. Men de funkar väll, snart är de ju nationella prov i svenska :S får se hur de går.. vi är lixom redan inne i Februari, det är inte länge kvar tills skolan slutar shiit gäller att sätta fart :S. Menmen jag har ju ganska mycket att se framemot ;) specielt Tailand som jag bäger mig redan den 10 Mars ;D längtar så in i helvete!! jag åker dit med min pappa& hans sambo och hennes barn Lisa. Det ska bli en rolig upplevelse, jag som inte ens har varit utanför Europa. Med klassen åker vi till Polen ;) typ i slutet av Maj, det ska bli ruligt!! vi ska dit och se konsentrations lägret.. säger bara de läskigt!! men man får ju en inblick hur det var. Huu men de ska iallafall bli spännande :)

Änkligen har jag fixat sommarjobb!!!

inte de roligaste jobbet ///rensa ogräs.... men det är iallafall något :) man ska se de poitivt. Man tjänar ju pengar ;) mony!!!! Jag vill ju så gärna sammla ihop pengar till en systemkamera!! men det är ju så jävla dyrt om man vill ha en bra.. så jag frågade Nette om hon kunde ta ut pengar till mej från försäkringskassan//där jag har pengar eftersom jag vill ha en innan jag åker till Tailand. Men hon tänker FAN inte ta ut pengar till mej ;O då kom min sura min upp..,, (vissa säger att jag är envis) men det tycker inte jag att jag är, det 'r ju lixom mina pengar det handlar om. Och jag tänker jobba ihop dom pengarna och sätta tillbaks dom på försäkringskontot. Jag är ju under 18 då kan man ju tuvärr!! inte ta ut pengar själv.  jag är ju som jag är, så jag tänker ringa socialen imorgon och fråga om dom kan fixa så att min pappa kan ta ut pengarna till mej. För jag pratade med honnom nämligen idag, och han var inte negativ mot attt  ta ut pengar :)

HoppasHoppas jag får min vilja
igenom!! ;)






Nu måste jag damsuga rummet. Sen försöka fixa så att jag kan ha min dator
i stugan, men de är inte säkert att de går, men man kan ju alltid försöka;)


            


Ny design!

hej allihopa!!
 
Igår hjälpte Jakob mej med min nya design :) vad tycker ni?, komentera gära. Om ni tex tycker de ska ändra på något eller om den är ful//snygg. Själv blev jag nöjd :) om jag ska erkänna så är jag inte så bra på att göra designer själv hehe. Har nog inte programen som behövs för de heller..

Pusskram!



Dagen&Natten

Kenna!

Jag har sovit till kl halv 11 idag, fätt skönt men de känns som om man inte komer hinna så mycket idag. Jag är ju bara för slapp, om ingen väcer mig så vaknar jag inte de är typ alltid så := . Men jag behövde dom timmarna att sova för jag var vaken till kl 3 inatt. För att jag hållde en person sällskap på sms. Jag tycker att du är den finaste som finns. Jag är glad att du inte har "glömt mej" på de sättet att du inte bryr dej och du exesterar ännu. Men du har ändå glömt mej, den gången vi hade betyder inget för dej...Men ändå vill du att jag ska bry mej om dej? Annars blir du smålack ellr hur man ska säga. Jaja jag förstår mej inte på dej, jag älskar dej, men ändå hatar jag dej jävligt mycket för att du är som du är mot mej..



                                                                                        
                                            Hatar kärlek hata hata hata hata!!!!!
      





De jag har planerat idag är att jag ska dra mej till Jakob :D jag tänker fråga han om han vill fixa min design tilll bloggen. Jag vet ännu inte vad vi ska hitta på men det är alltid kul att umgås med Jakob :) fundrar på om man ska dra till Hemse ikväll på innebandy och by Night. Men jakob värkar inte vilja de så jag får se hur jag gör :P det hinner väll ännu diskuteras. Annars har jag inte gjort så mycket idag ännu, har iaf fått ett sånt gulligt vidioklipp på lilla Edwin:) och en sööt bild på han, som jag nu har som bakrundsbild på mobilen. Vill träffa han snart!! men jag har  fortfarande lite ont i halsen så får se när det blir :) vill inte smitta lilla pojken. Men men nu ska jag nog förbereda mej att gå eller åka till jakob. måste plocka iordning på mitt rum, och ta en snabb dusch. 



Ni får ha det så gött sålänge!!





Kram!!!






















 


Bedtime

I most sleep or else I`m not up tomorrow!!!


GooD NiGht<3





Filmer/Serier//Böcker



Någon som vill se Avatar med mej?:)





Denna film har jag sett, den är grymt rolig
eftersom Göran är så korkad. Allt han gör blir bara fel haha..





har sett! lite ovärkligt. Men den är grymt
läskig för man lever sig in i miljöförstörigen/jordbävningen
man kan ju tror att det kommer att hända 2012:S man vet ju aldrig!!






detta är första serien av supernatrual
den har jag sett, och jag tycker att det är den bästa
serien som finns. Den handlar om Sam&Dean som är spök-
jägare.






jag har oxå sett säsong2 av
Supernatrual.






Säsong3 av Supernatrual.






Säsong4 av Supernatrual.






Säsong5 av Supernatrual.







Har bara sett ett avsnitt av True blod och jag tyckte att den var grymt bra
jag tycker särskillt om Alexander Skarsgårt som spelar rollen Erik i serien.







Snygging<33





Läser den här boken just nu, har typ kommit nästan halvvägs
den blir bara bättre och bättre :)






Har sett, och har denna film :P











grejer.



vilka är snyggast?.







jag kan inte svara på om dom här är fula
eller söt! :S






jag vill ha den där svarta Adidas väskan.






sexig klänning tkr jag ;)






vill ha!





Den här Bh har jag :)





Varför är märket snö så dyrt?,





Den här koftan såg härlig ut :)
nästan så att man vill ha den,
kostnad 799kr.


          
                          
Urk! hatar alla folk som går runt             SVEA ska det va!
med BAD HAIR DAY mössor. Men
det passar väll på dom som går med 
det, dom har väll BAD HAIR DAY every day.



     

Man behöver inte västingrakhyvlar, som kostar!!
det funkar lika bra med dom här! finns på Cop för 
30kr det är engånsrakhyvlar med gile på.
men man kan ju använda dom fler gånger än 1gång.                    


sjuk.

HI!

Stannade hemma från skolan idag för att jag hade feber i natt tror jag, så har inte sovit klokt på hela natten.  Jag har bara sovit och sett på film hela dagen har inte orkat göra ngot annat. Så har man pissigt ont i halsen :S nu sitter man och ser på oss bröder emellan på tvn med Bo Nette och Teo :) Har faktist inte så mycket mer att säga..

Men ni får ha de gött!!

pusshej






Hjälper skitbra mot ont i halsen..
Men denna halstabblett ska inte tas om man har
astma.






Strepsils har mycket goda smaker, men hjälper inte lika bra
som Zyx 3mg





 Alvedon hjälper bra mot värk och feber..

Sova.se

Jag är bara så skoltrött just nu, tänkte plugga idag med det tog emot jag orkade inte. Så jag gjorde lite annat ist som inte alls är nödvändigt ;O men jag får väll ta och läsa inna jag går och lägger mig. Problemet är att jag typ alltid är trött vad kan det bero på?, aja man får väll försöka håla sig vaken under dagen och värkligen sattsa på skolan. De går kankse lite framåt sakta men säkert :P

God natt!!!







Faster!!!!!!!!!!!!!!

Tjenna!

Jag är bara så här jäätttte glad!! för att jag har blivigt faster åt lilla Edwin<3. Han föddes kl 8 min i 2 inatt och vägde 4 kilo, han var 52 cm lång :) Har sett en bild på den lilla grabben och han är underbart sööt! han har faktist lite drag av Mattias:P längtar värkligen när man får se killen på riktigt :D




Rekomenderar Bodyshopp

4. Shea Body Butter
Kommentar: ”Kroppssmöret luktar underbart gott. Den är fet i konsistensen och det tar ganska lång tid innan den sjunker in. Men väl på kroppen är den behaglig och doften sitter kvar länge.
Betyg 1/5: 3
Återförsäljare: The Body Shop


5. Kiehls Superbly Restorative Body Lotion
Kommentar: ”Krämen luktar friskt med inslag av citrus. Den är perfekt i konsistensen och sjunker in direkt. Skönt med pump på flaska, man slipper kladdet. Den ljuvliga doften sitter kvar länge och håller kroppen mjuk. Minus för prislappen som är 395 kronor för 200 ml.
Betyg 1/5: 4
Återförsäljare: Kiehls

Dom här komentarerna är av någon annan som tycker. och jag säger bara de att body shopps krämer och lotion rekomenderar jag till dom som vill känna sig frächa. Och gillar goda härliga dofter av olika slag, dt finns mycket att välja på. Kan hålla med om att body shopp grejer är väldigt dyrt. Men det är värt att köpa, man kan tex önska sig de :) man kan ju oxå köpa prover tex små duschkrämer för det har jag. Och jag har en body butter som passar min smak väldigt bra. Man ska ju gå efter sin smak :)




rekomenderar den här body shop scrub
den är bra att ta i ansiktet när man duschar ca 1 gång i veckan,
för att ta bort död hud och känna sig fräch. Och den luktar gott!!
har den sorten i bodybutter oxå.

god överraskning väntar!

Här sitter man i soffan framför tvn med både lycka och spänning i kroppen, fick reda på detta fantastiska nyheten för en stund sen :) och jag tänker inte säg mer, bara de att.. hoppas allt kommer att bli bra. Och det kommer det bli<33

Nöjd med mej själv att jag har pluggat klart!! det jag ska för dagen.





27/1 - 10

Hejhej!

sitter hemma i soffan och är svintrött efterskoldagen hehe. Jag sov inte ¨så bra inatt kan vara därför oxå, det närmar sig slutet nu på högbyskolan. Sedan blir de Säve eller Donner.. får ännu se hur det blir. Men hade ett bra samtal med min lärare idag iallafall så det känns bättre. De sissta man har kvar av den här terminen får man väll plugga på ordentligt så man får bra resultat. Aja musik klassen gjorde en liten konsert idag, vi fick oxå besök av en farbror som berättade lite om konsentrations lägret i aoutswitsh (stavas)
det var väldigt rörade att lyssna på, och de kan vara svårt att förstå allt. Men vi ska ju åka dit med klassen då kommer man nog få en annan uppfattning om de hela. Nu ska jag gå ut till min lilla stuga och byta om till mjukisbyxor och sedan börja plugga!!!! :/

hejdå :)





                                           Madde<3              Jag!


Visit på stan!

Cha cha!

Denna dag har varit helt okej, först skolan som var ganska slapp idag. Den bästa lektionen vi hade var ju såklart hk :) jag och min grupp är så klart bäst!! vi skulla laga soppa, det blev en sommarsoppa av något slag. Och den blev faktist bra, till soppan bakade vi vitlöksbröd som kankse inte smakade så mycket vidlök tyckte jag. När skoldagen var slut tog jag och Agnes bussen in till stan. De enda jag köpte var tvåpack med vita knästrumpor från HM, åkte mäst in till staden för att Agnes skulle köpa ett fotoalbum. Hon ville antglingen inte åka in själv:) sedan när vår lilla visit på stan var över tog vi bussen till Klinte, vi blev hämtade av Bo. Medans vi väntade på att Bo skulle komma så tittade vi in på Konsum där fick vi syn på en leksaksautomat med "Barbara" för 10kr fätt söta^^.

När man kom hem satt näsan hela familjen i soffan. Jag är grymt glad för att min dator har kommit tillbaka från lagningen. Lämnade in den på grund av att luckan på datorn var helt slapp och på väg av (har alltså en bärbar dator). Nu sitter den iallafall fast:), jag vill bara säga de att jag tycker att mitt liv är helt okej nu!!. Menmen det är ju alltid något som ska krångla.. Problemet är att jag inte vet vad jag ska välja för någon till gymnasiet, de är dax att bestämma nu så snart som möjligt. Jag har väll lite tankar på vad jag skulle vilja gå, jag har funderat på Barn och fridtig, Omvårdnad, Frisör. Har oxå ett annat problem jag skulle jättegärna vilja bo i stan om jag då skulle gå på något i stan. Fast jag får inte!!! och jag vet inte heller om jag ska gå Säve eller Donner de brorsipå vad jag ska gå.. Eller om man har sån otur att man inte kommer in på något, då blir det alltså IV!! :(  (kankse vill gå hotell o resturang oxå)
                                                                                                                                                                              
                                                                      





            



        

Hungrig!

Hej på er!

här sitter man i bibblan i skolan, och är svin hungrig. Jag är alltid hungrig när det är skola, men snart är det mat tur för mig. Det jag inte ska glömma är att gå till engelska läraren kl fem i halv två, som jag typ alltid glömmer. Men idag har jag bestämt mig att komma ihåg detta. Den roligaste lektionen vi har idag är gympa, asså jag har inte tyck att gympa var så roligt förut. Men nu har jag börjat blitt posetiv till gympan. Eftersom jag mår väldigt bra av att röra på mig har jag kommit fram till. Jag blir hämtad idag efter skolan för att socialen kommer på besök. På något sätt tycker jag inte om att prata med socialen, jag tycker det är almänt jobbigt. Jag skulle vilja att min familj som jag bor hos ska vara min riktiga, och slippa socialen. Men så är det de är däremot lag på att dom ska komma och se till att fosterbarn har det bra^^ 




              

                      sparar..

Ny blogg!!

Äntligen har jag skaffat en ny blogg. Jag blir så grymt trött på mina "gammla" bloggar, bara för att jag alldrig blir nöjd med namnnet. Jag kan oxå känna att bloggen är tråkig.. Jag kan inte svara på varför men så är det bara hehe. Det händer en hel del som jag gärna skulle villja skriva ner, så att alla får veta både saker som är roligt och tråkigt. Livet går alltså upp och ner för alla, jag kan väll börja med helgen som har varit. För mig har denna helg varit helt okej :) i Fredags var det myskväll med tjejerna i grötlingbo, där var jag med Anna Sara och Agnes som var födelsedagsbarnet :) vi hade fredagsmys med både godis tårta film och mono
pol. Jag kom hem nästa dag på eftermiddagen, då blev det lördagsmys med familjen med filmen sommar med göran. Sedan har det bara varit en anmäl slappsöndag. Laddar lite tills helvetet börjar igen skolan!!. Längtar verkligen tillls den dagen när vi står på vagnen. Någon som oxå vill längta med mej?

hejsvej!