BlondinBella

Hej på er nu är jag blond läskigt! :O

Staden

Cha Cha!

idag beger jag mej till staden (Visby) ska hälsa på syrran som jag inte har träffat på evigheter känns det som :). För att hon har varit i det underbara Tailand, jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, tänkte kankse åka pulka hehe ;P syrran jobbar så jag går till min lilla mormor sålänge hon är så söt :) så det blir mysmys i stan med mina närmaste :) tuvärr har syster ingen dator haha, så jag kommer inte blogga på ett tag :P men iallafall Svante min lilla kisse katt sövade vid mej i natt aww<3 :) gullgull.. aja


ha det gött hörre ni!!pussar<3
?
Någon som vill bli min prins?(A)


Sjuk

hejhej

jag heter bella och jag är sjuk, kanske inte (förkyld) räknas det som sjuk?. Host host!


pusshej


pluggar

plugg, plugg, plugg, plugg=tråkigt. Det är inget annat som händer.. är det så här det ska va?,

..

Jag måste stpppa dig.
   stoppa dig,
   stoppa dig

Jag tänker stoppa dig,
     stoppa dig,
      stoppa dig

   Snälla förlåt mig,
   låt mig förklara,
   bara stoppa dig för ingenting är som
   det va, ärligt vad har jag kvar nu?


BLABLABLA..

BlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBla........ min största önskan är att jag ska kunna släppa dej, men det är svårt. Fattar inte hur man kan älska någon så mycket, meen ändå hata. Ångrar att vi träffades, ångrade att vi kyssades men mäst av allt så ångrade jag att jag kämpade. Jag fattar inte hur jag kan vara så blind, för ärligttalat så är jag utmattad. Du har satt dej föralltid grabben..

Myskväll..

Helgen har varit bra hitils :) igår va jag med elsa vi geekade sims 3 typ hela natten :P
när jag kom hem var jag hundvakt åt Saga som är Anders Bagges förra hund. Men nu äger min syrras pojkvän hunden :) Saga är grymt fin!!, Ikväll blir det myskväll med hela familjen, trevligt trevligt! ;D
nu måste jag hacka sallad :/ha det så brA! bye bye!!

11/2 - 10

Här sitter man i puffen, och känner sig helt slut i kroppen vet inte vad de kan bero på men antadligen är det för att jag skrev en så lång uppsatts på NP idag ;) hoppas det blir ett bra resultat. Annars blir jag besviken på mig själv, och det vill jag inte bli mer. Vill kunna göra någonting bra någon gång. Aja man får väll hoppas på det bästa :) . Jag har börjat förlja serien vampire diaries, det är första och andra avsnitten som går ikväll. Den verkar iallafall värld att se enligt mig :D gillar allt med vampyrer att göra. Nu ska jag fortsätta kolla på de andra avsnittet:)
    
                                                                                               
                                                                                                           sötnosen<33         


10/2 - 10

Jag var på ica idag och skulle köpa lite gottisnaski för att det är värsta provet imorgon. Vi ska skriva en hel uppsatts.. jobbigt, så jag tänkte köpa mej en Monsters/energydryck. För annars kommer jag inte orka med att skriva, så jag tog en och skulle betala men jag vet att det är lag på att man måste vara 16n och ha lägg. Menmen jag tänkte såklart ta risken ändå, så jag frågade Jenny om ag skulle testa. Och det tyckte hon eftersom jag såg niföär ut som att vara 16år då gjorde jag de. Men det funkade inte.. man måste ha lägg töntigt^^hejdå!! :)

9/2-10

Hey!

Provet idag gick väll bra antar jag. Men det var en eller två uppgifter jag inte hann göra jag är ju lite seg av mej när det gäller sånt. Får väll se hur det går på Torsdag med de andra provet "uppsatts :S aja man ska väll intetänka så långt i förväg... min stress syntom har iallafall gått över :) haha


hejdå!

Imorgon gäller det!

Cha cha!

jaja då är det dax för det första nationella provet imorgon, alltså svenska. De är läsförståelse prov, hoppas det kommer gå bra, inte riktigt taggad inför morgondagen men det kommer ordna sig förhoppningsvis. Måste sattsa högt på detta.. orka!! :/. <Menmen allt kan inte vara roligt.. Skoldagen idag har varit bra har haft intensiv i engelsa. Det första jag gjorde när jag kom hem var att byta om till mjukisbyxor, sen gick jag och Alice på en promenad :) Alice älskar vägpinnarna, om hon fick skulle hon nog ta med sig en hem :)


herr´å!!

..

jag vill börja spela bandy!!

5/2-10

Tja!

Nu ska jag laga nudlar ;) sen ska jag typ läsa hela kvällen...byebye!!


Orkar inte..

Om jag inte klarar de här. Så skiter jag i allt... då kanske ingen får se mej igen, tänker försvinna långt här ifrån :/  vet att de inte kommer att gå, men då får jag hitta en annan lösning. Chansen som jag då får kommer jag sumpa.. då kommer jag inte klara mej igenom livet. Men om jag får den andra chansen blir jag nöjd, jag ska kräva och kräva... om det inte skulle räcka till, vet jag inte vad som kommer hända.

//snyft


3/2 - 10


Helloo

Eftersom man var insnöad idag så passade jag på att baka lite för kul :) det brukar jag inte göra. Men de gick bra ändå jag bakade en chocklasuffle` för att det såg gott ut. Den blev iallafall inte helt misslyckad. Den gick däremot att äta ;) hade inga former hemma som man egentligen skulle ha till, med det funkade lika bra med en porslinsback. Chockladsuffle`n blev nästan lika bra som på bilderna ;I jag designa suffle`n med apelsinkrokant och apelsinklyftor :D Passade på att plugga lite idag oxå, sen har jag bara slappat. Skulle vilja att bussarna var inställda imorgon med haha.,

Ingen skola idag bussar inställda!!

Bilar!!

Tja alla bloggläsare!

Idag kom man försent till skolan :O bara för att motorn elr vad de var på bussen hade fryst. ¨Då fick Åsa köra oss :P aja, skolan är lika dryg som vanligt. När man kom hem skulle man rasta hunden med en gång eftersom ingen var hemma. Sedan skjutsade Bo mej till Agnes ;) och jag åkte med när Agnes övningkörede ;D det gick riktigt bra för henne. Snart ska jag börja så fort Bo får tid ;)

nu ska jag sova snart ska bara fixa några grejer!! 

Hejdå!