Shopping !

HEJ alla som kollar in min blogg :D dagen har gått fort för mig, i skolan på morgonen skulle vi göra ett matteprov på 5min. Det skulle alla i hela skolan göra :S förutom Paulinas klass då :P men hur fan har dom tänkt hur personer som jag skulle klara det? de var 2 sidor med tal som man skulle räkna ut i huvodet!!! jag hann med nästan en rad med tal ja de duger ;) det spelar heller ingen roll, skolverket ska väll bara kolla statistiken på eleverna. Vi har oxå sett film den hadlade om en pojke som heter jamel som bodde fattigt som barn, men när han var vuxen var han med i postkodsmiljonären. Anorlunda film men bra ändå :P det blev inte en heldag i skolan för mej, för att jag hade en tid kl 1 vid birka, jag skulle dit för att ha sjukgymnastik ;) själv tycker jag att jag har svårt med min kropps kontroll. När det gäller arobix tex att hänga med i snabba rörelser med armar och ben, det kan vara svårt för många, men jag har svårt att få in det i gärnan. Stel är jag med, det jag skulle göra är att stretcha när jag känner mej stel, så fick ja en rörelse med armar och ben jag skulle göra hemma. Sedan får jag en ny tid efter jul någongång ;) det ska nog gå bra.. efter jag och Paulina var där gick vi till ungdomsmotagningen men de var stängt. Vi fortsatte vägen hem till Paulina och stannade där ett tag. Sedan traskade vi på till stan ;) vi hade mysit, och jag köpte det som är här på bilden, men har lite pengar kvar så ska väll köpa något mer jag behöver. Anette vill ha den här vita tröan ja har på bilden, så jag ska gå och köpa en likadan till henne imorgon ;) pusspuss !


Ser fram emot tills socialen kommer!

Jag bara längtar tills socialen kommer den här veckan. Då ska ja höra med dom om jag får flytta till Norrköping, vill veta svaret nu!! orkar inte gå och vänta. Måste höra med pappa med, snälla pappa läs min blogg och ring :) annars ringet jag snart... Idag har jag och Paulina varit vid polisen, det är bäst att ta tag i det här med en gång än att vänta så de blir värre. Imorgon tänkte jag och Paulina shoppa julklappar :) tänkte oxå handla lite till mej själv egoist jag är!


Jag har gått i ide

Hej jag har gått i ide, orkar varken vakna på morgonen elr gå ut på dagarna. Det är för mycket snö 3dm, menmen man måste ibland. Behöver köpa en ny jacka en tjockare, egentligen skulle ja behöva kängor oxå.

Winter !

Shaa i snön ;) jag och Wilawan vaknade typ vid 9 sen råka det bara bli så att jag tog bussen kvart i 11 fårn Gråbo. Tidigare änn jag behövde, men jaja gårdagen var nice med Filip och Wilawan. Blev bara lite gnäll emellan mej och Wilawan pågrund av en liten vante som var borttappad i snön ;) men iaf det borde vara Filips fel för att han knuffa oss i snön hela tiden då är det lätt att tappa vantar. När jag kom till Levide med bussen var jag tvungen att gå där från, för att Nette elr Bo inte hade tid att  hämta mej, svin halt är det oxå. Kom hem tillslut passade på att gå ut och fota medans det var bra väder ute och det var fortfarande ljust ute. Nu ikväll när vi var ute vid hästarna så sprang dom igenom tråden, men dom kan iaf inte springa ut på vägen eftersom det är stängt längre ner. Dom är lixom uppdelade i två hagar :P men nu får ju alla hästar gå i hela hagen i natt, så imorgon får jag väll hjälpa till att sätta upp tråden. Ikväll är det dax för Globen horse show som börjar kl 6, om ni vill kolla de live på datorn så gå in på http://svt.se/     Imorgon blir det barndop för lilla Nea :)


Gråbo :D

Hejhej nu befinner jag meej i Gråbo, jag och wilawan kankse drar till Puma sen så ni vet att vi hänger där ;) kom dit folk :D puss på er !

Jag och Willa känner oss som den här söta pingvinen helt crazy ;)

Besatt av yttligare ett spel !

Jag har blivit besatt av ett spel på fb som kallas bubbles, de går ut på att får så många bollar(med olika färger i rad). Och bollarna får inte rammla ner så det blir mindre utrymme. Det ska bli så tomt av bollar som möjligt. Faktist börjar jag bli ett geni på det, så mycket som jag spelar ;) puss
Som vanligt !

Sitter som vanligt i skolan en måndag morgon som jag kallar förmiddagen. Varför kan det inte hända något ovanligt roligt någongång? ;) jag gjorde ett litet prov på matte timmen ifån kapitel 1 i bryggan, det skulle dom flesta göra i matte gruppen.. för mej gick de nog förjävla dåligt även fast sånt skall vara lätt, jag lär ju få ig varning nu i December :( börjar snart då ska jag nog ha Engelska om jag minns rätt. Längtar tills vi slutar då ska ja sola myss :D

pusspuss :)

inne i monopol?

Hej ! Igår tjatade jag på alla här hemma om någon vill spela Monopol med mej, men nej ingen ville :( så jag ringde Jakob och han kom hem till mej på stört. Och vi satte igång med spelandet, i början gick det bäst för mej. Men det slutade med att jag gick i konkurs !! :( fan fan " tänk om det händer i värkligheten ? jag blev helt insatt i detta spel :S det blir att fira jul med Monopol !!!!!!
När Wilawan åkte hem igår duschade jag, sen kom syster och hämtade mej. Så drog vi hem till kusin Linda till Ljugarn :D trevligt trevligt ! kusin berättade att hon brukar ha spänings huvodvärk. Och de hon sa stämmer in på mej precis så jag kom fram till att jag borde ha de då. Det finns ingen medicin mot de, men de som lindrar är att masera axlar, och masera försiktigt vid tiningen, och sluta att tänka för en stund hur de nu går till. Sedan ta en liten powernap ;)
Idag har jag och Jakob möblerat om mitt rum det känns större nu mer öppet och ljust ! + att vi har flyttat ihop sängarna nu har jag större utrymme ;) grr!! så det är bara att komma hem till mej !

Myskväll ! med bästa Wilawan :love:

Cha cha bloggen ! Wilawan här ;) vi har sett film dampat ! och tagit kort men Willa tog bort korten på henne själv ! fan !!!! tråkmons lilla willaaa ;)

Kvällens mumsmums ;) okejokej jag lyckades ladda upp någon bild på lilla willaaa ändå :thumbup:Säger bara de måste skaffa pullver !!! ;) det ska ju vara så bra säger lilla Willaa :love:

Wilawan :D

Igår var ja ^^sjuk^^ och sov typ hela dagen. Men idag efter skolan drar jag direkt och solar sen åker Wilawan hem till mej :D roligt!. Något skoj som händer i helgen iaf ;) pusspuss!!

trött trött...

Sha alla mina bloggläsare :) är verkligen super trött idag, som sagt vad händer imorgon snygging?, du försover dig. Var vid skolsköterskan idag mitt blodtryck är bra, min puls är hög. Men har iaf gått upp lite i vikt, och krymt i längden. Har börjat på extra kurser i matte, så jag funderar på att hoppa av gympan eftersom jag ska få mera tid med matten klokt !. Skönt iaf att man blev hämta i stan av morsan, anledningen till de var att Frida och Oskar blev hämtade vid båt (flyg), dom har varit i underbara New york. Vill oxå dit någon som vill hänga på? :

Sola ! :cool:

Idag var det första gången på jätte länge jag solade solarium ska försöka göra det 2 ggr i veckan 12 min per gång, sedan minska till en gång i veckan. Man får ta de steg för steg så man inte får hudcanser ! så blek som jag är.
jag kallar det vardagar :question:

En vardagsmorgon vaknar man med humör, ibland jätte glad, annars ner dränckt i tankar som ändå är toma. Denna vardagsmorgon vaknade jag med andra tankar, tänkte att jag skulle byta vanor, att gå upp ta på mig morgonrocken. Gå in ta medecin borsta tänderna. fixa iordnig mej, glömde tanken någonstans. Mobilen följde inte med i min söndersprängda hjärna. Skola som vanligt kämpar utan något vidare resultat, kämpar mot vinden emot mormor taiming direkt åka med syster och mormor till coop hjälper till att handla, tjänar hundra spänn av mormor som tycker att man duger. Sedan åker man med bussen hem sitter och spänner sig för att lätta på magtrycket, börjar bli van med mitt illa mående. Kommer hem senare och kopplar av.

Grattis på farsdag :cool:

Hej ! idag är det pappornas dag lilla Edwin och Theo har varit här på besök. Vi har käkat tårta gött :) grattis på farsdag min pappa och min extra pappa <3


precis så här är livet/kärleken !

Det kommer dagar då timmarna går himlen är grå, jag vill försöka förklara hoppas någon förstår. Det kommer vardagar då du sjunker ner, jag brukar kalla dem för vardagar. Blunda för alla vålnader och låt inte dagarna ta kål på dig, det kommer dagar som är svåra att tro. Låt mej inte dö i sumpmarken bestående av mitt liv som du hör på trummtakten. Det kommer dagar då dagarna går svara mig då, varför kommer det dagar då dagarna går?, det kommer dagar då min blick är låg då det inte går att stoppa saker som kommer inifrån.

Man krossar ett hjärta sedan krossar man två man slår kärleken i tur, man krossar sen det tredje och har vant sig med det, som att ta livet som en lek och man leker med kärlek. Lever du för stunden kan du skadas med tiden som en kniv i ryggen man känner hur det svider. Man gråter inombords men hanterar det rätt snyggt, ett hjärta blir krossat allderes för lätt och den smärtan som kommer vet vi alla hur den känns hur det bräns, hur livet går i bitar. Men livet går vidare trotts allt som händer, du krossade mitt hjärta jag var inte värld ett piss, och nu är det jag som krossar ditt.

Du var klar som en stjärna när du våltog mitt hjärta, och sprängde min hjärna. Jag såg dig när du sett mig är det gud eller djävulen som förlett dej du och jag, jag blir helt extas min vän. Glad i några timmar men sen knas igen kommer psyket nånsin tillbaks igen skriker sen, värsta tjut dansar mig trött inifrån och ut svettas, gråter och älskar tills det tar slut. Du vet allt jag känner, du vet allt jag tänker, du vet att jag gråter, du vet att jag lider, Vem kan förstå när man känner sig djupblå vart ska man gå, vart ska man stå, ingen är på ens nivå man vill slå, håller känslor på distans å stimulans, glömma trårar som faller på grund av kvaddad romans försvinner som ett skott.Varje dag fick jag mad ångest från feta smällar jag fick ta varje dag, jag tvivla aldrig på ett ord som du sa, så mycket kärlek bor det här, begravade kärlek på jorden, förslaade du har stylish så mycket här på gång men du förlåt, förlåt, förstörde hoppas du hörde. hoppet? så bra, hoppas du är med det är nåt du inte förstår, det är inte lätt nej. När känslor för en man är det meningsfullt när det går runt och runt kasta tärning hjärtat, eller prata strunt knasig jag flippa släppa slåss med självmordstankar förstås. Nu sitter jag i misär, ensam här å undrar när om jag någonsin blir kär, en keff atmosfär så tro på det här, ta vara på det här jo svara på det här varför marken aldrig bär frustrationen distraherar mitt sinne stannar i mitt minne, depression galenskap finns här inne kärlek är som poker, man förlorar å man åker nu står jag utan nåt och du vet att jag gråter.

Kärlek det är inte något man känner, det är något man gör. Våra blickar dom möttes och jag såg hur du log det brann i min själ och jag kände i mitt hjärta. Det slog mig, kärleken är smärta jag ville göra allt, spendera min tid just då, det var så viktigt, du var hela mitt liv, jag såg inga problem för kärleken är är stark men kärleken är svår det du ser i horisonten är inte det du får.bra skönhetsgrejer som jag skulle behöva köpa kankse inte allt men ;)


Skola ^^

Tja bloggen ! det var jävligt längesen jag skrev, har tuvärr inget internet hemma för att mina föreldrars dator är på lagning. Och sorligt nog så är min dator kopplad till deras dator soo.. men man klarar sig ändå :) nu sitter man i skolan och drygar.. paulina är inte i skolan tråkigt nog. Hon säger att hon är på någon städgrej vad de nu skall betyda :O aja om man skiter i skolan så blir man städare om man har  tur ;) jag jobbar iaf på till 99% tänker jobba 100% då får jag börja ta hem och plugga. Det jag sattsar på mest är matten och engelskan när jag är klar med det är jag ganska nöjd :) Efter skolan vid halv 4 drar jag och sara till solberga badet tänkte att jag skall träna upp min simning ;) vad skall man göra under tiden jag väntar på sara? jag slutar roligt nog kvart över 1 varje dag soft ^^ men kan vara tråkigt ibland när man inte har något att göra hem vill jag inte heller. Vad skall man göra hemma lixom? jo hästarna! men det går inte att rida varje dag heller mörkt, halt, dåligt väder, annat.. och vad gör man då hemma ? städar !! men annars ? inget.. nu börjar jag :)

pusshej!

Värmeskydd :thumbup:

HEJ alla som kollar in min blogg :blush: min dag började ovanligt tidigt. Var tvungen att gå upp halv 6 för att syrran skulle iväg och jobba :bigeyes: sov en stund hos mormor iaf. De jag har gjort idag är att snacka skit med min sötaste lilla mormor :) och varit i bingeby och handlat lite till henne. Hon är lixom över 80 år och till och med jag tycker det är tungt att bära kassor upp för alla trapporna. Sedan har jag gått en sväng helt ensam på stan svin tråkigt men fick iaf tag i värmeskydd och en tröa. Behöver värkligen värmeskydd så inte mitt hår går av när jag  plattar de. Och nu är alla mina pengar slut hm.. När jag kom hem så gick jag ut i stallet och fixa hästen och red en stund på ridbanan :) passar på att rida nu det blir ju helt plötsligt mörkt när man kommer hemifrån skolan. Och helvetet börjar imrgon :( men de kankse kan vara roligt i skolan ibland ändå ;)

Friskis och svettis !

Cha cha bloggen ! ;) idag har jag faktist inte gjort så mycket jakob åkte hem för jag skulle in till stan. mina planer blev inte riktigt som jag hade tänkt, fan va besviken man blir då... jag hatar när inget blir som jag har tänkt. Men det blev ändrade planer, så jag drog till syrran i Eskelhem bara för att komma hemifrån, kan inte bara sitta hemma måste byta miljöer om jag bara sitter hemma hela dagarna som jag har gjort ett tag nu så gräver jag min egen grav, idag pallade jag värkligen inte. Så jag och syster var och tränade på friskis och svettis :) känner mej värkligen avslappnad i kroppen efteråt, känner oxå att jag behöver börja träna upp min kroppskontroll har värkligen ingen har jag märkt hehe :S om jag bara hade råd skulle jag köpa ett årskort på 1600 ;) får väll börja spara någongång. Efter träning smockar man i sig en korv och en panpizza såå nyttigt ;) men behöver faktist gå upp i vikt.. tror jag börjar bli sjukligt smal asså :S får väll sluta med mina armhävningar och sittupps på kvällarna ;) och börja äta mer ist.. bara de att jag tappar matlusten av min medicin för det var en vanlig bivärkning tydligen.. Nu sitter Dennis och vrålstirrar på fotboll och åt upp min torra pizzakant som jag slikat på :P han säger att han ändå brukar äta ur soporna ush ;)